Rustfri rørmontage

PN rustfri rørmontage og service A/S er specialist inden for rustfri rørmontage, ståltanke, beholdere og andre specialopgaver.

Siden oktober 1993 hvor Peter og Benedicte Nielsen tog springet til at starte egen virksomhed i garagen, har det været med en jævn udvikling og med en hel del udfordringer.

30 års jubilærum d. 1 oktober 2023

Firmaet PN Rustfri rørmontage & service A/S har et bredt arbejdsområde og tager enhver opgave som en udfordring.
I store træk kan man sige vi har en stor maskinpark på vores værksted, her kan nævnes pladesaks, kantpres, valser i forskellige dimensioner til pladebearbejdning. I vores maskinpark har vi også diverse skæremaskiner, drejebænke, fræsere søjleboremaskiner til bearbejdning af diverse emner. Det skal lige med at vi også har adskillige svejsemaskiner til vores alsidige opgaver.

Udover værkstedet bruger vi meget tid hos kunder på montagearbejde, og vi laver service på plade apparater, pumper, ventiler og andet maskinel.

Siden foråret 2001 har vi også udvidet med en mindre tegnestue som bruges til pladeudfoldning, fremstilling af mindre og større projekter i 3D animation.

Vores store erfaring og produktkendskab inden for rustfri stål, rustfri ståltanke og rustfri stålkonstruktioner, gør os utrolig fleksible i forhold til produktudvikling og produktfremstilling hvad enten det drejer sig om rustfri rørmontage eller andre opgaver i rustfri stål.

Kort fortalt har du en udfordring er vores motto vi klare alt i rustfrit stål.